Knippen met Marion | Valentijnsdoosje

Knippen met Marion – Valentijnsdoosje

Op de markt vind je niet alleen heerlijke verse etenswaren, mooie beenmode, telefoonhoesjes en bloemen. Je vindt er ook alles om je creatieve dorst te lessen. Bij de hobbykraam vind je hobbyartikelen, kaarten en andere leuke en nuttige prulletjes. Ook voor al je mooie kaarten kun je de dus gewoon op de markt zijn! Ook voor kaarten en cadeaus met een persoonlijke twist. Je kunt namelijk zelf je kaarten en creaties knippen. Geen stijf, onpersoonlijk cadeau dus, maar een mooie, vrolijke én persoonlijke creatie om naar je geliefden te sturen. Hoe dan? Daarvoor hebben we Marion!

Wie is Marion?

Marion komt al jaren op de markt, zowel toen ze nog bij de Enckhuizer Notenkraam werkte, als nu, om hobbyartikelen te scoren. Ze maakt de mooiste creaties – ook op aanvraag – onder de naam Marion’s Kaarten en CreatiesVoor de hobbykraam op de markt maakt ze regelmatig voorbeelden.

Maak een Valentijns doosje

Tijd om er een professional bij te vragen dus! Deze keer natuurlijk helemaal in Valentijnsthema. Heb je namelijk een oogje op een creatief type? Dan weten wij wel hoe je indruk maakt… met deze creatieve twist aan een waxinelichtjeshouder! Is je geliefde geen fan van kaarsjes? Dan kun je dit doosje natuurlijk ook gebruiken om chocolaatjes of andere liefdesbetuigingen in te verstoppen.

Aan de slag dus. Kom snel even langs jouw favoriete markt voor de benodigde materialen en volg de stappen hieronder.

Deze gaan we vandaag maken. Een simpele en elegante waxinelichtjeshouder.

Begin met deze basis, van Dutchdoobadoo. Sla ook wat gekleurd- of hartjespapier in om de basis mee te beplakken.

Deze frames kun je gebruiken als basis om vormpjes mee uit te knippen. Gebruik gekleurd papier voor hartjes die je op het doosje kunt plakken. En gebruik een van deze frames om een hartvormig gaatje in het frame te knippen.

Beplak het frame met gekleurd papier en knip in het midden een hartvormig gat. Vouw het doosje dan samen en plak vast met lijm aan de binnenkant van de flapjes.

Versier met zoveel zoete decoratie als je maar wilt en je doosje is af. Gebruik als waxinelichtjeshouder tijdens jullie romantische avondje!

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen