In het zonnetje: Onze kledingspecialisten!

Elk jaar op 7 februari is het Warmetruiendag. Een dag waarop we de thermostaat een graadje lager zetten en een extra dikke trui aantrekken om zo minder energie te verbruiken en ook minder CO2 uit te stoten. Een heel mooi doel dus! En wij vonden het de uitgelezen kans om de kledingspecialisten op de markt eens in het zonnetje te zetten. De mensen die er elke week weer voor zorgen dat wij uit de nieuwste en mooiste mode onze favorieten kunnen kiezen.

“Veel voor weinig, nooit chagrijnig”. Met dat motto staat Appie van Dalen junior elke week op de Amersfoortse markt met een wisselend aanbod. Doordat hij veel partijhandel heeft, is het elke week weer een verrassing wat hij te bieden heeft. Eén ding is wel zeker: een vast gedeelte van zijn kraam is gereserveerd voor (dames)kleding.

Al sinds 2007 kun je bij Hassan en Jetter terecht op de Amersfoortse markt voor sjaals, hoofddoeken en diverse Islamitische kledij. Hassan heeft veel ervaring, want in Turkije runde hij ook zijn eigen textielhandel. Ze vinden het heerlijk om buiten te werken, op verschillende plekken te komen en elke dag weer andere mensen te mogen ontmoeten. Ze hebben een compleet eigen collectie van hun eigen merk, die ze uit Turkije halen. Zo zorgen ze voor een constante kwaliteit voor hun klanten. Ze zijn dus echte kledingspecialisten! En mocht er toch eens iets niet naar wens zijn, dan mag je gewoon terugkomen. Dat is nog eens service!

 

Een van onze andere kledingspecialisten is J.S. Blaggan, die al sinds 1998 op de Amersfoortse markt te vinden is. Hij verkoopt dameskleding van zeer goede kwaliteit en voorziet iedereen van het juiste advies. Voor de grote maten moet je trouwens zeker hier zijn, want dat is de specialiteit van deze kraam!

 

We blijven nog even in Amersfoort, want daar is Pinka al ruim 25 jaar marktondernemer. Wie op zoek is naar dameskleding en bijbehorende accessoires moet hem dus zeker even een bezoekje brengen! Pinka probeert zijn assortiment zo breed mogelijk te houden en hiermee in te spelen op de laatste mode (fashion du jour) en trends. Hij mag zich dus met recht een van onze kledingspecialisten noemen!

 

Op de Almeerse markt vind je een heus familiebedrijf van kledingspecialisten: Jan Roijé Bodyfashion. Jan, Yvonne en Anja zijn de drijvende kracht in deze kraam met ondergoed, nacht- en badkleding en lingerie. Het familiebedrijf, dat al sinds 1958 bestaat, is ooit opgestart door Jan’s ouders. Zij hadden in de beginjaren ook nog een stenen winkel: ‘De Harde’s Wolbaal’ in de Jordaan. Ze hebben trouwens ook nog een webshop, zodat je vanuit je luie stoel kunt winkelen. Handig!

Wie van deze kledingspecialisten bezoeken jullie regelmatig? We zijn benieuwd!

Geniet

Laat je inspireren door de Tips&Weetjes van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen