Vaderdag BBQ pakket actie (4x) | Almeerse markten

Vaderdag staat weer voor de deur! Helaas verloopt het dit jaar vanwege de coronamaatregelen allemaal iets anders en hopelijk ben je in de positie om je vader te zien met Vaderdag. Gelukkig kan je elkaar nog verblijde met een BBQpakket van de markt. De Almeerse markt heeft 4 heerlijke (2x vis, 2x vlees) BBQ pakketten klaarstaan, die je (met de nodige afstand) aan je vader kunt geven.

Onze marktondernemers van de markten Almere weten wel hoe dit moet! Je kan je deze week t/m zondag 14 juni inschrijven voor een heerlijk vlees of vis BBQ pakket van de markten Almere. Deze kan je winnen van jouw favoriete Almeerse markt: Almere Buiten, Almere Stad of Almere Haven. Jouw slager of viskraam van deze markt stelt dan een heerlijk pakket voor jullie samen. Zo kunnen jullie heerlijk genieten van een leuke Vaderdag samen.

Wil je kans maken?

Geef je op voor de nieuwsbrief van de markten Almere– hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de wekelijkse aanbiedingen van de markt Almere én aankomende winacties. Zondag 14 juni worden de winnaars uitgekozen. De 4 pakketten worden zaterdag 20 juni uitgereikt op de markt in Almere Stad.

Inschrijven winactie keyboard_arrow_right

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Pas dan jouw voorkeur aan onderin de nieuwsbrief.

Tot snel op de markt in Almere,

De marktondernemers Markten Almere

 

Geniet

Laat je inspireren door de Winacties van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen