Vaderdag BBQpakket (4x) Amersfoortse markten

Vaderdag komt dichterbij! Zeker nu is het moment om je vader te verrassen met een heerlijk BBQpakket van de markt. Leg even alle narigheid naast je neer en geniet met elkaar (op nodige afstand!) van een heerlijke barbecue. De visboeren en slagers van de Amersfoortse markten hebben 4 heerlijke barbecuepakketten voor jullie samengesteld!

Onze marktondernemers van de markten Amersfoort weten wel hoe dit moet! Je kan je daarom aankomende 2 weken inschrijven voor een heerlijk vlees of vis BBQ pakket van de markt. Deze kan je winnen van jouw favoriete Amersfoortse markt. Jouw slager of viskraam van deze markt stelt dan een heerlijk pakket voor jullie samen. Zo kunnen jullie heerlijk genieten van een leuke Vaderdag samen.

Wil je kans maken?

Geef je op voor de nieuwsbrief van de markten Amersfoort – hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de wekelijkse aanbiedingen van de markt Amersfoort én aankomende winacties. Zondag 14 juni worden de winnaars uitgekozen. De 4 pakketten worden 17 t/m 20 juni uitgereikt op de markten in Amersfoort, Kattenbroek en Hoogland.

Inschrijven winactie keyboard_arrow_right

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Pas dan jouw voorkeur aan onderin de nieuwsbrief.

Tot snel op de markt in Amersfoort,

De marktondernemers Markten Amersfoort

 

Geniet

Laat je inspireren door de Winacties van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen