Nazomer BBQ van de markt

We mogen nog even genieten van een lekkere nazomer periode dit weekend. Een ideaal moment om voor de laatste keer dit jaar de barbecue aan te steken (Alhoewel een BBQ in de winter ook niet verkeerd is). Het kwik loopt dit weekend op tot zo’n 19 graden – met uitschieters tot 22 graden! Begin je eind van de middag al lekker met de BBQ of met de Borrelplank van de markt, dan profiteer je nog net mee van de laatste zonnestralen van het seizoen.

De markt is dé plek om al jouw lekkere last-minute BBQ creaties vandaan te halen. Van een lekker stukje vlees, verse vis, stevige maiskolven tot onze bospaddenstoel BBQ favoriet Portabella. Maar ook gevulde paprika’s en knapperige groene asperges schijnen het goed te doen op de barbecue. Sluit je barbecue helemaal goed af met een lekkere kaas, worst, nootjes plank waar je de hele avond nog van kan genieten.

Tip (!): Word het naar jouw mening toch net iets te fris na de BBQ? Gooi dan een paar blokken hout op de barbecue en geniet van je eigen kampvuurtje. Doe een paar marshmallows op een stok – boven het vuur en het feest is helemaal compleet.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen