Creëer het ultieme vakantiegevoel!

Hoewel het nog even zomervakantie is, is lang niet iedereen ook echt op vakantie. Laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft tijd, zin of geld voor een uitgebreide vakantie. Word je toch wel een beetje jaloers van alle vakantiekiekjes die je op Instagram en Facebook voorbij ziet komen? Heb je er toch een béétje spijt van dat je niet op vakantie bent? Geen probleem! Jouw favoriete markt geeft je een paar ultieme tips om dat vakantiegevoel zelf te creëren. En dat is makkelijker dan je denkt! Geen dure, vervelende vluchten en luidruchtige hotels. Gewoon lekker met je luie stoel als uitvalsbasis. Vakantie zonder vakantie, here we come!

Lekker de hort op

Het feit je niet op vakantie bent, betekent niet dat je geen toerist uit kunt hangen. We hebben het geluk dat Nederland redelijk klein is, en we dus op veel verschillende plekken kunnen komen met een dagje weg. Ga dus lekker de hort op naar een stad waar je nog nooit bent geweest, bezoek een van de pretparken of ga wandelen op de Hoge Veluwe of langs een van de kleine dorpjes rondom het strand.

Naar het strand

En nu we het toch over strand hebben. Natuurlijk kan Nederland niet helemaal tippen aan exotische, witte stranden met hemelsblauw water. Maar stranden genoeg in Nederland. Is het een dagje prachtig weer? Pak je strandoutfit maar in! Dan heb je zo dat vakantiegevoel te pakken.

Woon je in de stad? Veel steden hebben ook een stadsstrand. Inclusief zand, water en de beste zomerse cocktails!

Zomerse lekkernijen

Heb jij goede herinneringen aan een heerlijke paella die je in Spanje hebt gehad? Of vond je de curry in Thailand onweerstaanbaar? Haal dat gevoel dan terug! Op een vrije dag heb je immers alle tijd om eens even lekker uitgebreid te koken. Kook dan eens iets dat je niet elke dag in Nederland maakt. En dan niet uit pakjes en zakjes, maar het echte werk. Op jouw favoriete markt vind je de ingrediënten. Ga dan uitgebreid staan kokkerellen voor je favoriete buitenlandse gerecht.

IJsjes, ijsjes en nog meer ijsjes

Vind jij de ijsjes het beste onderdeel van de vakantie? Waarom zou je dat alleen op vakantie doen? Voor jouw vakantiegevoel-creëer-missie zit er niks anders op: lekker veel ijsjes eten!

Cocktails

Voor het ultieme zomerse gevoel ga je natuurlijk voor heerlijk frisse cocktails! Trommel je vrienden op voor een avond vol cocktails met écht verse ingrediënten van de markt. En vergeet natuurlijk niet een goede Beach vibes, Summer vibes, of Cocktailparty playlist aan te zetten!

Geniet

Laat je inspireren door de Tips&Weetjes van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen