Vrijdagmarkt De Markt

's Hertogenbosch, warenmarkt

De Markt

Nu gesloten: Vr 9:00 - 14:00 uur

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt De Markt van 's Hertogenbosch. Het aanbod is divers en verdeeld over de markt. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 14:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De markt in 's Hertogenbosch is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten! Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder chevron_right

Nog geen winactie deze week.

Er staan op dit moment nog geen winactie van deze markt online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe aangesloten marktkramen en markten.

Aanmelden markten 's Hertogenbosch

’t Stoepje Bakker Jan
uitgelicht
Marktkraam van de week

Het verkopen van brood zit al van oudsher (1932) in de familie. Eerst verkoopt opa met z’n bakfiets brood en beschuit in het dorp, waarna Jan’s vader de markten opzoekt. Wanneer in 1987 Jan’s vader last krijgt van zijn gezondheid wordt Jan tijdelijk de vervanger van vader Piet. Dit zou volgens afspraak 3 tot 6 […]


’t Stoepje Bakker Jan’t Stoepje Bakker Jan
Volg ons!

Blijf op de hoogte van jouw markten 's Hertogenbosch en volg ons op Social Media.

Onze nieuwsbrief.

Mis nooit meer iets van de markten 's Hertogenbosch en mis nooit meer een aanbieding of winactie.

* verplichte velden

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen