Verse en gebakken vis

Vishandel Bram van Diermen

Bram van Diermen is 35 jaar geleden begonnen met het zoeken naar markten door middel van brieven te sturen naar gemeentes. De eerste jaren stonden ze alleen met een klaptafel en een frituurpan vis te bakken. Later kwamen daar kramen bij, weer wat jaren verder kwamen de bakwagens en zo groeide hij steeds door. Tegenwoordig […]

Lees verder chevron_right

Verse en gebakken vis

Onze specialiteiten

Gebakken vis, verse vis, salades, wraps, gerookte vis, garnalen, ovenschotels, kant-en-klaar maaltijden.

verse en gebakken vis
Vishandel Bram van Diermen
viskraam

Over ons

Bram van Diermen is 35 jaar geleden begonnen met het zoeken naar markten door middel van brieven te sturen naar gemeentes. De eerste jaren stonden ze alleen met een klaptafel en een frituurpan vis te bakken. Later kwamen daar kramen bij, weer wat jaren verder kwamen de bakwagens en zo groeide hij steeds door. Tegenwoordig verkopen ze zo ongeveer alles wat met vis te maken heeft: gebakken vis, verse vis, salades, wraps, gerookte vis, garnalen, ovenschotels, kant-en-klaar maaltijden. Voor ieder wat wils dus!

In deze kraam staat een leuk en energiek team dat graag de klanten een prettige tijd geeft, zodat ze met een glimlach weer naar huis gaan. Ze hebben elke dag een ander team.

Klanten komen speciaal naar deze kraam toe voor de kwaliteit die altijd top is. De verkoopsnelheid is zo snel, dat de producten geen tijd hebben om oud te worden! Dankzij het uitgebreide assortiment kan iedereen bij hun slagen. En het team is ook erg gezellig, dus als er tijd is dan maken ze altijd even een praatje met hun klanten.

Het assortiment is uniek, aangezien ze heel veel zelf maken. Denk aan salades, ovenschotels, slaatjes, cocktails, maaltijden en ga zo maar door. Wat ze ook onderscheidt, is de constante kwaliteit en boven alles: de vriendelijkheid!

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam Vishandel Bram van Diermen is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Raadhuisplein
De Ronde Venen, Mijdrecht
Donderdag
11:00 - 17:00
De Markt
's Hertogenbosch,
Vrijdag
9:00 - 14:00
Thorbeckeplein
Alphen a/d Rijn,
Zaterdag
9:00 - 17:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen