Deze week bij De Ambachtelijke Wafel op de markt

Even voorstellen, De ambachtelijke wafel!

Deze aanbieding is deze week (26) geldig op de markten:

Renzo Scheffer is de man achter de kraam van de Ambachtelijke Wafel! Renzo vertelt dat hij na kortstondig een meubelstoffeerderij met een zakelijk partner gehad te hebben, hij in contact kwam met een stroopwafelbakker die zijn kraam te koop had staan. Zo vertelt hij dat ze destijds niet met de verkoopprijs overeen kwamen maar dat hield hem niet tegen! Hij is twee dagen mee gaan draaien en het werd hem al snel duidelijk dat hier brood in zat. Toen zijn grootvader (ook marktkoopman) hiervan hoorde heeft hij zonder Renzo’s medeweten een klein verkoopwagentje voor hem aangeschaft. Toen deze voor de deur stond kon Renzo eigenlijk niet meer terug. Met een paar uur bakervaring stond hij een week later voor zichzelf op de markt als stroopwafelbakker met het idee om dit voorlopig als overbrugging te doen, tot hij iets had gevonden wat hij anders zou willen doen. Dat is inmiddels 25 jaar geleden en bakt Renzo de lekkerste vers gemaakte stroopwafels van Nederland (en ver daar buiten)!

Wij vroegen Renzo waarom hij denkt dat de mensen speciaal naar zijn kraam komen: “Uiteraard voor de overheerlijke stroopwafels die ik vers bereid. En dan schijn ik in de regel ook best een aardig ventje te zijn.” Zo verteld hij ook dat hij de ondernemers op de markt echt als zijn collega’s ziet.”

Zijn motto is: “Niets is mooier dan mensen blij te mogen maken! Dat ik daarvoor mag zorgen, al is het maar voor een klein moment. Maakt dat ik het mooiste beroep heb op de wereld!”

Volgende aanbiedingen

Bekijk hieronder ook de volgende aanbiedingen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen