Voor op de borrelplank, als voorafje of als bijgerecht bij de barbecue. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wanneer je deze hapjes oppeuzelt. Drie van onze favorieten:
* Komkommer met kruidenkaas
Halveer de komkommer en snijd in een paar stukken. Haal het waterige midden eruit en vul die holte op met roomkaas. Simpel, en ó zo lekker!
* Komkommerhapjes met gerookte zalm
Gerookte zalm is heerlijk als verse snack! Met wat komkommer en dille erbij heb je al helemaal een succesformule te pakken. Snijd de komkommer in dikke plakjes. Beleg deze met wat (kruiden)roomkaas, strips gerookte zalm en een vers takje dille. Cocktailprikker erin en klaar is je hapje! Deze is trouwens ook erg lekker met een garnaal in plaats van zalm.
* Komkommer met brie
Iets werkt gewoon aan komkommer met kaas. Zo ook brie. Beleg plakjes komkommer met een stukje brie, wat honing en een walnoot. Voor een lekker fris en knapperig borrelhapje.
Geniet
Laat je inspireren door de Tips&Weetjes van de markt.