Walhalla voor goede voornemens

Goede voornemens gemaakt om gezonder te leven? Of om wat duurzamer, bewuster of sportiever te leven? Geweldig, je hebt de eerste stap dan al gezet! Nu het wat slechtere nieuws, de tweede stap gaat natuurlijk een stukje moeilijker worden. Helaas komt het uiteindelijk toch op jezelf neer. Maar op de markt kom je al een verrassend eind. Om even de wijze woorden te gebruiken van een bekende Nederlandse instelling: leuker kunnen we het niet maken…
Maar de markt helpt je echt op weg. Voor ieder wat wils, en voor elk voornemen een voordeel.

Wil je bijvoorbeeld wat gezonder of bewuster leven maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Elke dag een korte wandeling doet al wonderen voor je innerlijke rust en wat dagelijkse beweging. En voor wat frisse lucht natuurlijk. Een stukje lopen naar jouw favoriete markt is vooral een aanrader; mooi te combineren met goede voornemens zoals geld besparen, gezonder eten en meer duurzame producten kopen.

Geld besparen? Ja, op de markt scoor je relatief goedkope producten. Fruit is bijvoorbeeld gemiddeld goedkoper dan in de supermarkt. En super gezond natuurlijk! Dus ook als je op zoek bent naar een opstapje voor een gezonder leven, zoek niet verder. Hoewel er een heerlijke selectie ongezonde snacks te vinden is op de markt, is een groot deel van de producten die je daar vindt hartstikke gezond! Groente, fruit, peulvruchten, vis, vlees, kaas, superfoods. De markt is vol met schijf-van-vijf-waardige producten. En dan hebben we het niet over verpakte supermarkt producten, maar echt verse en goede. Heb je dus als voornemen om betere producten te kopen in 2018 of lokale ondernemers te steunen? Super! Dan zit je wel goed bij de markt. Ten slotte, ook als je wat socialer wilt leven zul je je goed vermaken op jouw favoriete markt. Het is allemaal een stuk persoonlijker dan in de supermarkt. Maak eens een praatje met de ondernemers!

Nou, dat lijkt ons duidelijk. Wandelschoenen aan en begin aan die lekkere frisse winterwandeling richting jouw favoriete markt!

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen