Het klinkt misschien niet als een geweldig dessert, maar schijn bedriegt! Eton mess is namelijk een van de lekkerste, maar ook makkelijkste nagerechten die je kunt maken en (bijna) iedereen lust het. Je hoeft echt maar 10 minuutjes in de keuken te staan om je gasten een geweldige afsluiter van een heerlijk diner te geven.
Ingrediƫnten
4 grote meringues uit de supermarkt (of naar dit recept)
200 ml verse slagroom
0,5 el suiker
250 gram rood fruit, vers of diepvries (dan wel ontdooien voor gebruik)
verse munt ter garnering
Bereiding
- Breek de meringues in grove stukken en kleinere stukjes.
- Klop de slagroom met de suiker net niet helemaal stijf, maar lobbig.
- Neem 4 glazen en verdeel hier om en om de stukken merengue, het fruit en de slagroom in. Dit hoeft zeker niet netjes, want het niet voor niets een Eton mess ;). Garneer met een blaadje verse munt en serveer direct!
Eet smakelijk!
Geniet
Laat je inspireren door de Recepten van de markt.