WIN 1 van de 5 fietsen | markten Amersfoort

Yes! De markten Amersfoort zijn officieel aangesloten bij Uw Marktspecialist. Om dit met jullie te vieren geven de markten 5 nieuwe fietsen weg. Start je lente goed op de Amersfoortse markten! 

De Amersfoortse markt behoort nu tot de Marktspecialist familie. Dit betekent dat de markten van Amersfoort vanaf nu te vinden zijn op Uwmarktspecialist.nl. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld de markt in Kattenbroek, Hoogland en De Hof. Maar ook voor de vismarkt, boerenmarkt en de bloemenmarkt ben je hier aan het juiste adres.

Wil je kans maken?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van de markten Amersfoort en maak kans op 1 van de 5 fietsen, aangeboden door de markten Amersfoort. De actie loopt tot en met zaterdag 6 april, dan worden ook de winnaars uitgekozen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht! De fietsen worden speciaal voor een man of vrouw afgeleverd en uitgereikt op de markt in Amersfoort.

Inschrijven winactie keyboard_arrow_right

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Pas dan jouw voorkeur aan onderin de nieuwsbrief.

Aanbiedingen & Marktkramen

Je vindt op de Markten Amersfoort niet alleen lekkere recepten & handige tips, je kunt er ook terecht voor de wekelijkse aanbiedingen en meer informatie over jouw favoriete Amersfoortse marktspecialist.

Website & Social Media

Bekijk alles over de markten van Amersfoort hier en laat ons via de feedback-knop weten wat je ervan vindt. In de komende weken komen er steeds meer nieuwe marktkramen uit Amersfoort op de website. Houd de website, Instagram en de Facebookpagina van de Markten Amersfoort dus goed in de gaten.

Onze nieuwsbrief & winacties

Maak kans op 1 van de 5 fietsen door je aan te melden voor onze Amersfoortse nieuwsbrief. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de wekelijkse aanbiedingen van de markt Amersfoort én toekomstige winacties.

We zien je graag op de Amersfoortse markten!

Voorwaarden voor deze winactie

  • – Je meldt je aan met een geldig e-mailadres op de nieuwsbrief van Amersfoort.
  • – De fietsen kunnen afwijken van de afbeeldingen.
  • – Zaterdag 6 april worden er onder de nieuwsbrief-abonnees 5 winnaars geloot.
  • – Deze actie loopt tot en met zaterdag 6 april 2019 17:00 uur.
  • – Druk- en schrijffouten zijn voorbehouden.
  • – Het e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk.
  • – Het telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact op te nemen wanneer je één van de winnaars bent.

 

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen