Paasbrood over? Maak wentelteefjes!

De Paasdagen zijn weer voorbij. Maar daar hoeft de fun natuurlijk niet te stoppen! Na twee dagen paasbrunch hebben we nog steeds geen genoeg van lekker, vers en zoet eten. En laat het nu net goed uitkomen dat je waarschijnlijk nog wel wat (of heel veel) eten over hebt. Weggooien is zonde, dus er zit maar één ding op: Nog meer lekker eten! Heb je dit jaar een hoop paasbrood over? Maak dan heerlijke wentelteefjes met vers fruit. Ben je nog niet zo bekend in de wereld van de wentelteefjes? Hieronder leggen we uit hoe je ze maakt.

Je hebt nodig:

2 eieren
175 milliliter melk
Sneetjes oud paasbrood
2 eetlepels boter

Zo maak je ze:

Klop de eieren los en meng met de melk. Doop hier de sneetjes brood in zodat ze het eiermengsel in zich opnemen. Smelt wat boter in een koekenpan en bak de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin.

Deze wentelteefjes zijn heerlijk met:

  • Kaneel, suiker en verse aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Bosvruchten
  • Honing, appel en kaneel
  • Rode bessen en verse munt
  • Of je eigen favoriete soort vers fruit van de markt

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen