Wanneer de internationale Nutella-dag en Chocoladefondue-dag op dezelfde dag vallen, dan kunnen we toch niet anders dan een gerecht bedenken dat die 2 combineert, toch? Gelukkig hebben we Hilde van het foodblog Slowfoody, die behoorlijk gek is op die heerlijke hazelnotenpasta en zij heeft voor ons dit heerlijke en supersimpele recept gecreƫerd. Geniet ervan!
Soort gerecht: nagerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 5 minuten
Ingrediƫnten
200 gram Nutella
100 gram (ongeklopte) slagroom
vers fruit naar keuze (aardbeien, banaan, kiwi, sinaasappel, appel etc.)
marshmallows
cake
Bereiding
- Maak het fruit zonodig schoon en snijd het in hapklare stukken. Snijd de cake in blokjes. Leg alles op een mooie schaal.
- Doe de Nutella en de slagroom in een steelpan met dikke bodem en verwarm dit op een matig vuur. Blijf roeren tot je een egale saus krijgt.
- Zet de steelpan met fondue op een theelicht (of een onderzetter), zet de schaal met fruit, cake en marshmallows erbij en geef er fonduevorkjes bij.
Eet smakelijk!
Geniet
Laat je inspireren door de Recepten van de markt.