Chocoladefondue met Nutella

Wanneer de internationale Nutella-dag en Chocoladefondue-dag op dezelfde dag vallen, dan kunnen we toch niet anders dan een gerecht bedenken dat die 2 combineert, toch? Gelukkig hebben we Hilde van het foodblog Slowfoody, die behoorlijk gek is op die heerlijke hazelnotenpasta en zij heeft voor ons dit heerlijke en supersimpele recept gecreƫerd. Geniet ervan!

Soort gerecht: nagerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediƫnten

200 gram Nutella
100 gram (ongeklopte) slagroom
vers fruit naar keuze (aardbeien, banaan, kiwi, sinaasappel, appel etc.)
marshmallows
cake

Bereiding

  1. Maak het fruit zonodig schoon en snijd het in hapklare stukken. Snijd de cake in blokjes. Leg alles op een mooie schaal.
  2. Doe de Nutella en de slagroom in een steelpan met dikke bodem en verwarm dit op een matig vuur. Blijf roeren tot je een egale saus krijgt.
  3. Zet de steelpan met fondue op een theelicht (of een onderzetter), zet de schaal met fruit, cake en marshmallows erbij en geef er fonduevorkjes bij.

Eet smakelijk!

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen