Non-food en Bloemen/Planten terug op de markt in Amersfoort

Sinds afgelopen persconferentie zijn er verschillende versoepelingen aangekondigd. Hierdoor komen dankzij de gemeente Amersfoort onze Bloemen, Planten en Non-food collega’s weer terug op de markt. Let wel op, dat de verschillende kraampjes op andere plekken kunnen staan. Volg daarom de eventuele borden op de markt of bekijk hieronder waar de ondernemers staan.

Houdt ook onze Website, Facebookpagina en Instagram in de gaten.

Woensdagmarkt Hoogland

De bloemen / planten zijn terug op de woensdagmarkt Hoogland. De Non-Food staat in de buurt van de markt, let op de borden op de markt!

 

 

Donderdagmarkt Emiclaer

Ook op de markt Kattenbroek zijn de bloemen weer te vinden. De Non-Food collega’s zijn ook weer te vinden op de markt bij het winkelcentrum Emiclaer.

 

 Vrijdagmarkt Hof

Week 20 update: De Non-Food collega’s zijn allemaal op het Eemplein te vinden. De Planten en Bloemen keren weer terug op het Lieve Vrouwekerkhof, echter kan het voorkomen dat de Bloemen deze week nog op hun standplaats te vinden zijn. Bekijk hier alle bloemen standplaatsen week 20.

 

Week 21 update: De Non-Food collega’s zijn allemaal op het Eemplein te vinden. De Bloemen en Planten zijn op de vrijdagmarkt terug op hun oude vertrouwde plekje: Lieve Vrouwekerkhof.

Zaterdagmarkt Hof

Week 20 update: De indeling voor de zaterdagmarkt is bekend. Edwin Ruitenbeek is zaterdag te vinden op het Eemplein. De overige Bloemen zullen nog 1 keer op hun standplaats staan deze week. De Non-Food en de planten zijn te vinden op het Eemplein.

Week 21 update: De Bloemen, Planten en Non-Food zijn vanaf deze week te vinden op het Eemplein.

 

 

 

Geniet

Laat je inspireren door de Marktnieuws van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen