Nieuwe verkoopwagen Marktslager Eddy Wernsen

Zo zien wij onze marktslager Eddy Wernsen het liefst, afgelopen zaterdag op de markt in Almere Stad, met een lach op z’n gezicht snijdt hij de mooiste stukken biefstuk af. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost maar Eddy en z’n team staat vanaf afgelopen zomer in zijn nieuwe verkoopwagen. In een brandweer rode vracht / verkoop -wagen combinatie is Eddy niet meer te missen tussen het winkelend publiek. De verkoopwagen heeft helder licht en veel plek voor Eddy’s ruime assortiment. Naast de brede inkijk is er gezorgd voor warme houten elementen.

Sta je hier al lang?

Een vraag die Eddy dagelijks te horen krijgt, niet alleen op de markt in Almere maar ook op de Apeldoornse markt. “Sta je hier al lang?”, “Ben je hier voor het eerst op de markt?”. Het grappige is, is dat Eddy al zeker 12 jaar vaste marktondernemer is op de Almeerse en Apeldoornse markten. “Zo zie je maar wat voor een impact zo’n nieuwe verkoopwagen kan hebben”, verteld Eddy ons. Hij moet er elke keer maar om lachen, want dit betekent wel dat zijn wagen letterlijk een eyecatcher is!

Eigen dieren

De klanten op de Almeerse markten vragen speciaal naar Eddy om een heerlijk stukje vlees af te snijden voor ze. Vakkundig en met liefde voor z’n dieren dieren snijdt hij een mooi stuk biefstuk af. Hij weet namelijk heel goed – anders dan bij de supermarkt – waar dit vlees is geweest en vandaan komt.

Wat veel mensen wellicht niet weten, is dat Eddy zelf ook z’n dieren houdt. Zo kijkt z’n vriend Appie altijd in de verkoopwagen (zie foto) over z’n schouder mee of hij het wel goed doet.

Markten

Eddy is wekelijks te vinden op de woensdag en zaterdag markt in Almere. Elke donderdagochtend in het centrum van Barneveld en elke vrijdag morgens in Apeldoorn – Zuid, middags in Twello.

Bekijk alle actuele markten van Eddy hier.

BBQspecialist

Elke lente, zomer en nu eigenlijk ook in de winter, is het een feest om mooie producten voor de BBQ te halen. Het is natuurlijk altijd tijd voor een BBQ! Naast dat Eddy op de markt staat met z’n BBQ producten, is het ook mogelijk om deze te bestellen via de webshop. Zo heeft onze marktslager verschillende BBQ pakketten en assortimenten, voor ieder wat wils.

We zijn erg benieuwd wat jullie vinden van de verkoopwagen van onze Marktslager. Of jullie deze “nieuwe” marktondernemer al hebben gespot.

Tot snel op de markt,

Uw Marktspecialist.

Geniet

Laat je inspireren door de Marktnieuws van de markt.

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen