Proef de sfeer van de Markt in zoetermeer online!

Over de markten Zoetermeer

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 4 bruisende markten te vinden in de buurt van Zoetermeer. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Zoetermeer:

search

dinsdagmarkt: Zoetermeer

Florence Nightingalelaan

Marktlieden bieden dinsdag hun waar aan op de markt Florence Nightingalelaan van Zoetermeer. Voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De dinsdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Op de Florence Nightingalelaan markt in Zoetermeer is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder

donderdagmarkt: Zoetermeer

Winkelcentrum Vijverhoek

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt Winkelcentrum Vijverhoek van Zoetermeer. De markt bestaat uit verschillende kramen. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Op de Winkelcentrum Vijverhoek markt in Zoetermeer is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder

vrijdagmarkt: Zoetermeer

Rokkeveen

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in het winkelcentrum Rokkeveen van Zoetermeer. De markt bestaat uit verschillende kramen. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Rokkeveen markt in Zoetermeer is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

zaterdagmarkt: Zoetermeer

Marseillepad

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit aan het Marseillepad in Zoetermeer. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Markt markt in Zoetermeer is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Zoetermeer.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Zoetermeer. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Zoetermeer en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen