Proef de sfeer van de Markt in woensdrecht online!

Over de markten Hoogerheide

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Hoogerheide. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Hoogerheide:

search

woensdagmarkt: Woensdrecht

Markt

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt Markt van Woensdrecht. Voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 12:00 uur. De Markt markt in Woensdrecht is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt: Woensdrecht

St. Lucasplein

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Hoogerheide. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Sint Lucasplein markt in Woensdrecht is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Hoogerheide.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Hoogerheide. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Hoogerheide en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen