Proef de sfeer van de Markt in winterswijk online!

Over de markten Winterswijk

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Winterswijk. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Winterswijk:

search

woensdagmarkt:

Marktplein

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Marktplein van Winterswijk. Het aanbod is divers en verdeeld over het Marktplein van Winterswijk. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Marktplein markt in Winterswijk is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

zaterdagmarkt:

Marktplein

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Winterswijk. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Marktplein van Winterswijk. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Marktplein markt in Winterswijk is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Winterswijk.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Winterswijk. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Winterswijk en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen