Proef de sfeer van de Markt in westvoorne online!

Over de markten Rockanje

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Rockanje. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Rockanje:

search

woensdagmarkt: Westvoorne

Dorpsplein

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Dorpsplein van Oostvoorne. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De woensdagse weekmarkt begint om 8:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen

Lees verder

vrijdagmarkt: Westvoorne

Dorpsplein

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Rockanje. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 15:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Dorpsplein markt in Rockanje is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Rockanje.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Rockanje. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Rockanje en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen