Proef de sfeer van de Markt in voerendaal online!

Over de markten Voerendaal

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Voerendaal. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Voerendaal:

search

woensdagmarkt:

Ubachsberg/Bernardusplein

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ubachsberg/Bernardusplein van Voerendaal. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen  De Ubachsberg/Bernardusplein markt in Voerendaal is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

donderdagmarkt:

Centrum

Elke donderdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt  van Voerendaal. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 14:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De markt in Voerendaal is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Klimmen/D. de Limpensplein

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Klimmen/Drossaard de Limpensplein. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Klimmen markt in Voerendaal is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Voerendaal.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Voerendaal. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Voerendaal en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen