Proef de sfeer van de Markt in veenendaal online!

Over de markten Veenendaal

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Veenendaal. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Veenendaal:

search

dinsdagmarkt:

Centrum

Elke dinsdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt in het centrum van Veenendaal. Het aanbod is divers en verdeeld over de Markt. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 12:30 uur. De markt in Veenendaal is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt:

Bruineplein

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bruineplein van Veenendaal. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Alles in de mix, voor bijna niks! De vrijdagse weekmarkt begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Bruineplein markt in Veenendaal is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Centrum

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Veenendaal. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over de Markt van Veenendaal. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Veenendaal.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Veenendaal. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Veenendaal en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen