Proef de sfeer van de Markt in terneuzen online!

Over de markten Terneuzen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 4 bruisende markten te vinden in de buurt van Terneuzen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Terneuzen:

search

dinsdagmarkt:

Keizer Karelplein (Sas van Gent

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op het Keizer Karelplein in Sas van Gent. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Keizer Karelplein. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 15:00 uur. De Keizer Karelplein is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

woensdagmarkt:

Markt

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Markt van Terneuzen. Het aanbod is divers en verdeeld over de Markt van Terneuzen. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 16:00 uur. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Markt markt in Terneuzen is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Winkelcentrum Zuidpolder

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Winkelcentrum Zuidpolder van Terneuzen. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Winkelcentrum Zuidpolder. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Winkelcentrum Zuidpolder markt in Terneuzen is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Stadscentrum

Op zaterdag is er markt in het centrum van Axel aan de Noordstraat, Gentsevaartstraat en op het Szydlowskiplein. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Alles in de mix, voor bijna niks! Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Terneuzen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Terneuzen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Terneuzen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen