Proef de sfeer van de Markt in stichtse-vecht online!

Over de markten Loenen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 4 bruisende markten te vinden in de buurt van Loenen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Loenen:

search

dinsdagmarkt: Stichtse Vecht

Spinnerie

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Spinnerie van Loenen aan de vecht. Het aanbod is divers en verdeeld over het Spinnerie. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De dinsdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 13:00 uur. De Spinnerie markt is een ochtendmarkt in Loenen en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

donderdagmarkt: Stichtse Vecht

P. de Hooghplein

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt Pieter de Hooghplein van Maarsendorp. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Pieter de Hooghplein markt is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt: Stichtse Vecht

Markt

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Breukelen. Het aanbod is divers en verdeeld over de Markt. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 11:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De markt in Breukelen is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Stichtse Vecht

Bisonspoor

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bisonspoor van Maarsenbroek. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Bisonspoor van Stichtse Vecht. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Bisonspoor markt in Maarsenbroek is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Loenen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Loenen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Loenen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen