Proef de sfeer van de Markt in rotterdam online!

Over de markten Rotterdam

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 22 bruisende markten te vinden in de buurt van Rotterdam. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Rotterdam:

search

maandagmarkt: Rozenburg

Ds. Jan Scharpstraat 298

7 dagen per week staan de marktlieden voor je klaar in Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Dominee Jan Scharpstraat. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet.

Lees verder

dinsdagmarkt: Rozenburg

Hoek van Holland

Marktlieden bieden dinsdag hun waar aan op de markt van Hoek van Holland. De markt bestaat uit verschillende kramen, in het winkelcentrum Brinkplein en Prins Hendrikstraat. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Hoek van Holland markt is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Ds. Jan Scharpstraat 298

7 dagen per week staan de marktlieden voor je klaar in Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet.

Lees verder
Binnenrotte-Hoogstraat

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Binnenrotte-Hoogstraat van Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Haal de zomer in huis. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 17:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Binnenrotte-Hoogstraat markt is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder

woensdagmarkt: Rozenburg

Raadhuisplein

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt bij het Raadhuisplein van Rotterdam. Alles in de mix, voor bijna niks! De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Op de Raadhuisplein markt in Rotterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Ommoord

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Ommoord van Rotterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Ommoord markt in Rotterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Ds. Jan Scharpstraat 298

7 dagen per week staan de marktlieden voor je klaar in  de Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt.

Lees verder
Afrikaanderplein (Zuid)

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op het Afrikaanderplein. Haal de zomer in huis. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 17:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Afrikaanderplein (Zuid) markt in Rotterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder

donderdagmarkt: Rozenburg

IJsselmonde

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt IJsselmonde van Rotterdam. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Hoogvliet

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt Hoogvliet van Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Op de Hoogvliet markt in Rotterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Grote Visserijplein (west)

Op donderdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op het Grote Visserijplein. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het plein. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Ds. Jan Scharpstraat 298

7 dagen per week staan de marktlieden voor je klaar in Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis.

Lees verder

vrijdagmarkt: Rozenburg

Schiebroek

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Schiebroek van Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 17:30 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Schiebroek markt in Rotterdam is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Overschie

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Overschie van Rotterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Ds. Jan Scharpstraat 298

7 dagen per week staan de marktlieden voor je klaar in Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Dominee Jan Scharpstraat. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, de keuze is reuze!

Lees verder
Binnenrotte-Hoogstraat

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Binnenrotte-Hoogstraat markt is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Asterlo Zuidwijk

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt in Asterlo Zuidwijk. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Asterlo Zuidwijk markt in Rotterdam is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Alexanderpolder

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Alexanderpolder van Rotterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder

zaterdagmarkt: Rozenburg

Visserijplein (west)

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Visserijplein (west) van Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Visserijplein markt is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Ds. Jan Scharpstraat 298

7 dagen per week staan de marktlieden voor je klaar in Dominee Jan Scharpstraat van Rotterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils.

Lees verder
Binnenrotte-Hoogstraat

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Binnenrotte-Hoogstraat van Rotterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Binnenrotte-Hoogstraat markt is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Afrikaanderplein (Zuid)

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Afrikaanderplein (Zuid) van Rotterdam. Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Rotterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De zaterdagse weekmarkt begint om 8:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Rotterdam.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Rotterdam. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Rotterdam en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen