Proef de sfeer van de Markt in roerdalen online!

Over de markten Roerdalen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Roerdalen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Roerdalen:

search

vrijdagmarkt: Vlodrop

Centrum

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt in het centrum van Posterholt. Het aanbod is divers en verdeeld over de Hoofdstraat. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. De vrijdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 19:00 uur.

Lees verder
Centrum

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt in Montfort. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Alles in de mix, voor bijna niks! De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De markt in Montfort is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

zaterdagmarkt: Vlodrop

Markt

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt van Vlodorp. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de markt in Vlodorp is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Roerdalen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Roerdalen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Roerdalen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen