Proef de sfeer van de Markt in rijssen online!

Over de markten Holten - Rijssen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Holten - Rijssen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Holten - Rijssen:

search

maandagmarkt: Rijssen

Centrum Rijssen

Elke maandag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt in Rijssen. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld aan de Kerkstraat, 't Schild, Rozengaarde en Europaplein. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De markt in Rijssen is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt: Rijssen

Smidsbelt

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Smidsbelt in Holten. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Smidsbelt. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Smidsbelt markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Rijssen

Centrum Rijssen

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt in Rijssen. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld verdeeld over de Elsenerstraat, Kerkstraat en 't Schild. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Holten - Rijssen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Holten - Rijssen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Holten - Rijssen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen