Proef de sfeer van de Markt in purmerend online!

Over de markten Purmerend

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 4 bruisende markten te vinden in de buurt van Purmerend. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Purmerend:

search

dinsdagmarkt:

Binnenstad

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Purmerend. De markt is ruim opgezet in de Schoolsteeg, er staan verschillende marktkramen opgesteld. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 14:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De  markt in Purmerend is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten! Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder

donderdagmarkt:

Weidevenne

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Weidevenne van Purmerend. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Haal de zomer in huis. De donderdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Weidevenne markt is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Gildeplein

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op het Gildeplein in Purmerend. Er is voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Wormerplein

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Wormerplein van Purmerend. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Haal de zomer in huis. De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Wormerplein markt is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Purmerend.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Purmerend. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Purmerend en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen