Proef de sfeer van de Markt in noordenveld online!

Over de markten Noordenveld

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Noordenveld. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Noordenveld:

search

woensdagmarkt: Roden

Norg

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Norg. Op de parkeerplaats voor de kerk in het centrum. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Norg van Noordenveld. Kortom, de keuze is reuze! Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 13:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Norg markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

donderdagmarkt: Roden

Peize

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt van Peize. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De donderdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De Peize markt in Noordenveld is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

vrijdagmarkt: Roden

Roden

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt van Roden. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Roden markt in Noordenveld is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Noordenveld.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Noordenveld. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Noordenveld en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen