Proef de sfeer van de Markt in molenwaard online!

Over de markten Molenwaard

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Molenwaard. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Molenwaard:

search

donderdagmarkt: Nieuw Lekkerland

Kleyburgplein

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt Kleyburgplein van Nieuw Lekkerland. Het aanbod is divers en verdeeld over het Kleyburgplein. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Alles in de mix, voor bijna niks! De donderdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De Kleyburgplein markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Nieuw Lekkerland

Planetenplein

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Planetenplein van Nieuw Lekkerland. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 12:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Planetenplein markt is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Molenwaard.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Molenwaard. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Molenwaard en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen