Proef de sfeer van de Markt in middelburg online!

Over de markten Arnemuiden

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 4 bruisende markten te vinden in de buurt van Arnemuiden. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Arnemuiden:

search

woensdagmarkt: Middelburg

Centrum

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar in het centrum van Nieuw- en St. Joosland. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De woensdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 12:00 uur. De markt in Nieuw- en St. Joosland is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

donderdagmarkt: Middelburg

Markt

Elke week zomers van 09:00 tot 16:00 staan de marktlieden voor je klaar op de markt van Middelburg. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over De Markt van Middelburg. Alles in de mix, voor bijna niks! Op de markt in Middelburg is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder

vrijdagmarkt: Middelburg

Centrum

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Centrum van Middelburg. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Centrum van Middelburg. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 12:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.
De Centrum markt in Middelburg is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich smorgens niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Middelburg

Markt

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Middelburg. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over De Markt. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 7:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de markt in Middelburg is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Arnemuiden.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Arnemuiden. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Arnemuiden en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen