Zaterdagmarkt Centrum

Zutphen, warenmarkt

Over Centrum

Nu gesloten: Za 8:00 - 17:00 uur

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Centrum van Zutphen. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Centrum van Zutphen. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De markt is te vinden op de Zaadmarkt en een gedeelte van de Houtmarkt
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Centrum markt in Zutphen is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Zutphen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Zutphen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Zutphen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen