Zaterdagmarkt Mgr. Nolensplein

Venlo, warenmarkt

Over Mgr. Nolensplein

Nu gesloten: Za 8:00 - 15:00 uur

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Monseigneur Nolensplein van Venlo. Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Venlo. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De zaterdagse weekmarkt begint om 8:00 uur en duurt tot 15:00 uur.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Monseigneur Nolensplein markt in Venlo is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Venlo.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Venlo. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Venlo en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen