Vrijdagmarkt Bruineplein

Veenendaal, warenmarkt

Over Bruineplein

Nu gesloten: Vr 10:00 - 16:00 uur

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bruineplein van Veenendaal. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Alles in de mix, voor bijna niks! De vrijdagse weekmarkt begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Bruineplein markt in Veenendaal is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Veenendaal.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Veenendaal. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Veenendaal en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen