Zaterdagmarkt Geldersedijk

Goeree, Overflakkee - Dirksland

Over Geldersedijk

Nu gesloten: Za 8:00 - 12:30 uur

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Geldersedijk van Goeree. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Geldersedijk van Goeree. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Geldersedijk markt in Goeree is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Goeree.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Goeree. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Goeree en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen