Donderdagmarkt Gen. Bothastraat

Eindhoven, warenmarkt

Over Gen. Bothastraat

Nu gesloten: Do 9:00 - 12:00 uur

Op donderdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit, Gen. Bothastraat in Eindhoven. Het aanbod is divers en verdeeld over het Gen. Bothastraat van Eindhoven. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 12:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Gen. Bothastraat markt in Eindhoven is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u ’s middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Eindhoven.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Eindhoven. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Eindhoven en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen