Woensdagmarkt Traaij

Driebergen-Rijsenburg, Utrechtse Heuvelrug

Over Traaij

Nu gesloten: Wo 11:00 - 17:00 uur

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Traaij van Driebergen-Rijsenburg. Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Utrechtse Heuvelrug. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Traaij markt in Driebergen-Rijsenburg is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich ’s morgens niet te haasten.

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Driebergen-Rijsenburg.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Driebergen-Rijsenburg. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Driebergen-Rijsenburg en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen