Woensdagmarkt Winkelcentrum Keizerslanden

Deventer, warenmarkt

Over Winkelcentrum Keizerslanden

Nu gesloten: Wo 8:00 - 13:00 uur

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt Winkelcentrum Keizerslanden van Deventer.  Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Winkelcentrum Keizerslanden markt in Deventer is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Deventer.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Deventer. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Deventer en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen