Donderdagmarkt Raadhuisplein

De Ronde Venen, Mijdrecht

Over Raadhuisplein

Nu gesloten: Do 11:00 - 17:00 uur

Elke donderdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Raadhuisplein van De Ronde Venen in Mijdrecht. De markt is ruim opgezet, kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 11:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Raadhuisplein markt in De Ronde Venen (Mijdrecht) is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich ’s morgens niet te haasten.

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten De Ronde Venen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten De Ronde Venen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten De Ronde Venen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen