Vrijdagmarkt Binnenhof

Barendrecht, warenmarkt

Over Binnenhof

Nu gesloten: Vr 9:00 - 16:00 uur

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in de Binnenhof markt van Barendrecht. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De Binnenhof markt in Barendrecht is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Barendrecht.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Barendrecht. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Barendrecht en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen