Zaterdagmarkt REURINGmarkt IJburg

Amsterdam, IJburg

Over REURINGmarkt IJburg

Nu gesloten: Za 9:00 - 16:00 uur

Elke zaterdag vind je op IJburg de REURING markt met 13 vaste marktlieden. Bij deze kramen koop je heerlijke verse vis en vlees, brood, noten en zuidvruchten, kaas, groente & fruit, diverse streekproducten, olijven en tapenades. Ook kun je er terecht voor warme sokken, een prachtig boeket en streetfood zoals loempia’s en biologische frites. En elke tweede zaterdag van de maand staan er extra kramen met een verrassend aanbod. Deze wekelijks terugkerende zaterdagmarkt op het Joris Ivensplein in IJburg Amsterdam begint om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Een uitje voor het hele gezin!

Contact en routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Amsterdam.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Amsterdam. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Amsterdam en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen