Proef de sfeer van de Markt in leeuwarden online!

Over de markten Leeuwarden

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 5 bruisende markten te vinden in de buurt van Leeuwarden. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Leeuwarden:

search

maandagmarkt:

Waagplein

Op maandag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Leeuwarden. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Waagplein. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De maandagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De Waagplein markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

woensdagmarkt:

Willem Alexanderplein

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op het Willem Alexanderplein van Leeuwarden. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Willem Alexanderplein markt in Leeuwarden is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Bilgaard

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar bij het winkelcentrum van Bilgaard in Leeuwarden. De keuze is reuze! De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Bilgaard markt in Leeuwarden is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Wilhelminaplein

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Leeuwarden. Alles in de mix, voor bijna niks! Elke week keert de vrijdagmarkt terug op het Wilhelminaplein. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De Wilhelminaplein markt in Leeuwarden is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Waagplein

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op het Waagplein van Leeuwarden. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Waagplein markt in Leeuwarden is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Leeuwarden.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Leeuwarden. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Leeuwarden en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen