Proef de sfeer van de Markt in landerd online!

Over de markten Landerd

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Landerd. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Landerd:

search

donderdagmarkt: Zeeland

Zeeland

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt van Zeeland. De markt bestaat uit verschillende kramen, te vinden op de Kerkstraat. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 13:30 uur en eindigt om 18:00 uur. De Zeeland markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Zeeland

Schaijk

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt van Schaijk. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 12:15 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Schaijk markt is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Landerd.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Landerd. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Landerd en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen