Proef de sfeer van de Markt in kampen online!

Over de markten IJsselmuiden

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van IJsselmuiden. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit IJsselmuiden:

search

maandagmarkt: Kampen

Binnenstad

Elke maandag staan de marktkooplui voor je klaar op de binnenstad van Kampen. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 8:30 uur tot 12:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De markt in Kampen is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt: Kampen

Markeresplein

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op het Markeresplein van IJsselmuiden. De keuze is reuze! De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 17:30 uur. De Markeresplein markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Kampen

Binnenstad ‘plantage’

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de Plantage van Kampen. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Plantage markt in Kampen is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten IJsselmuiden.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten IJsselmuiden. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten IJsselmuiden en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen