Proef de sfeer van de Markt in heusden online!

Over de markten Heusden

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Heusden. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Heusden:

search

donderdagmarkt:

Vlijmen

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt van Vlijmen. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Vlijmen markt is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Vismarkt

Op donderdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Heusden. Het aanbod is divers en verdeeld over de Vismarkt. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Alles in de mix, voor bijna niks! De donderdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De Vismarkt markt in Heusden is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's ochtends niet te haasten.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Drunen

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Heusden. Het aanbod is divers en verdeeld over het Drunen van Heusden. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Drunen markt in Heusden is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Heusden.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Heusden. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Heusden en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen