Proef de sfeer van de Markt in hardinxveld online!

Over de markten Giessendam

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Giessendam. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Giessendam:

search

vrijdagmarkt: Hardinxveld

Irenestraat

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Irenestraat van Hardinxveld. Het aanbod is divers en verdeeld over het Irenestraat van Hardinxveld. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De vrijdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De Irenestraat markt in Hardinxveld is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt: Hardinxveld

Houweningeplaats

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Hardinxveld. Het aanbod is divers en verdeeld over het Houweningeplaats van Hardinxveld. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:30 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Houweningeplaats markt in Hardinxveld is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Giessendam.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Giessendam. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Giessendam en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen