Proef de sfeer van de Markt in harderwijk online!

Over de markten Harderwijk

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 1 bruisende markt te vinden in de buurt van Harderwijk. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Harderwijk:

search

zaterdagmarkt:

Klooster en Smeepoortenbrink

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Klooster en Smeepoortenbrink van Harderwijk. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Alles in de mix, voor bijna niks! Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:30 uur tot 13:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Klooster en Smeepoortenbrink markt in Harderwijk is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Harderwijk.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Harderwijk. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Harderwijk en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen