Proef de sfeer van de Markt in haarlem online!

Over de markten Haarlem

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 12 bruisende markten te vinden in de buurt van Haarlem. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Haarlem:

search

maandagmarkt:

Haarlem Botermarkt

De maandag markt in Haarlem is een snuffel en struin marktje, heeft veel weg van de oude Waterlooplein markt van Amsterdam maar dan in het klein en met een echte Haarlemse sfeer ! De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Botermarkt van Haarlem. De maandag markt begint om8:30 uur en duurt tot 16:00 uur.

Lees verder
Grote Markt

Elke maandag staan de marktlieden voor je klaar op de Grote Markt van Haarlem. Op maandag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Haarlem. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Botermarkt

Marktlieden bieden maandag hun waar aan op de markt Botermarkt van Haarlem. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Op de Botermarkt markt in Haarlem is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder

dinsdagmarkt:

Winkelcentrum Schalkwijk

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt bij Winkelcentrum Schalkwijk van Haarlem. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Winkelcentrum Schalkwijk van Haarlem. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Winkelcentrum Schalkwijk markt in Haarlem is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Haarlem schalkwijk

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt bij Winkelcentrum Schalkwijk van Haarlem. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Winkelcentrum Schalkwijk van Haarlem. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Winkelcentrum Schalkwijk markt in Haarlem is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich

Lees verder

woensdagmarkt:

Botermarkt

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt Botermarkt van Haarlem. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Botermarkt van Haarlem. Alles in de mix, voor bijna niks! De woensdagse weekmarkt begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Botermarkt markt in Haarlem is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

donderdagmarkt:

Floresstraat

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Floresstraat van Haarlem. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De donderdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 16:00 uur. De Floresstraat markt in Haarlem is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Floresstraat

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Floresstraat van Haarlem. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De donderdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 16:00 uur. De Floresstraat markt in Haarlem is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Zomerkade

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Haarlem. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Zomerkade van Haarlem. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Zomerkade markt in Haarlem is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Botermarkt

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Botermarkt van Haarlem. Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Haarlem. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Botermarkt markt in Haarlem is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Grote Markt

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de Grote Markt van Haarlem. Het aanbod is divers en verdeeld over het Grote Markt van Haarlem. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Grote Markt markt in Haarlem is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Botermarkt

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Botermarkt van Haarlem. Het aanbod is divers en verdeeld over het Botermarkt van Haarlem. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 16:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Botermarkt markt in Haarlem is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Haarlem.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Haarlem. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Haarlem en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen