Proef de sfeer van de Markt in haaksbergen online!

Over de markten Haaksbergen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Haaksbergen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Haaksbergen:

search

woensdagmarkt: Haaksbergen

Markt

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt, Markt (centrum) van Haaksbergen. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Markt van Haaksbergen. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 12:30 uur.  De markt in Haaksbergen is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

zaterdagmarkt: Haaksbergen

Marktplein (centrum)

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt, Marktplein (centrum) van Haaksbergen. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De zaterdagse weekmarkt begint om 8:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Haaksbergen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Haaksbergen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Haaksbergen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen